Online ammekursus

Bliv klar til at amme med vejledning fra uddannede ammerådgivere - demonstreret på ægte bryster og babyer.

Hjælp til amning: Online ammekursus hos momkind

Hos momkind har vi skabt et online ammekursus på 1,5 timer med rigtige babyer og bryster, hvor du bliver taget i hånden med stor omsorg og høj faglighed af to dygtige ammekonsulenter.

Du køber adgang til kurset i 3 måneder, og vi anbefaler dig at se videoerne første gang i slutningen af din graviditet, så du kan forberede dig inden babys ankomst. Du kan dernæst gense de klip, der er relevante for dig efter fødslen, når amningen skal etableres.

Køb 3 måneders adgang

Det får du på momkinds online ammekursus:

 • 1,5 timers ammekursus online
 • 39 lektioner opdelt i 6 temaer
 • 3 måneders fuld adgang
 • Tips og tricks til din amning
 • Autencitet og ærlighed med rigtige bryster og babyer
 • Høj faglighed fra erfarne ammevejledere
 • Omsorg for dig, din baby og dine valg
Køb 3 måneders adgang

Kom problemerne i forkøbet med god ammeforberedelse

Amning er lidt af en videnskab, og omkring halvdelen af alle ammende mødre oplever problemer med amningen på et tidspunkt.

Du kan komme flere af de typiske ammeudfordringer i forkøbet ved at forberede dig med god ammevejledning, og det er her, at vores momkind kursus kommer ind i billedet.

I momkinds ammekursus får du blandt andet hjælp til følgende udfordringer:

 • Sår på brystvorterne
 • Brystbetændelse
 • Svamp på brystvorterne
 • Overproduktion
 • Suttevabler
 • Luft i maven hos baby
 • Vækstkurver
 • Vægt og supplering 
Køb 3 måneders adgang for kun 249 kr.

Hvem er vores online ammekursus lavet til?

Vores ammekursus er for alle gravide, nybagte mødre og ammende mødre, der oplever bump i vejen på ammerejsen. Det er både til dig, der er førstegangsmor og træder ind i en helt ny verden, og til flergangsmødrene, som har brug for at blive opdateret på, hvordan det nu liiige var med den der amning.

Uanset din situation og eventuelt forudgående kendskab til det at amme, så er momkinds online ammekursus en kærlig håndsrækning til dig, der ønsker at amme.

Køb 3 måneders adgang

Din hjælp til amning

Hos momkind ønsker vi at give dig og dit barn de bedste betingelser for en god ammeetablering, så I kan komme godt fra start.

Du får viden om den faglige del af amningen, herunder brystets anatomi, amningens hormoner, nedløbsrefleks og sutterefleksen. Du får en masse konkrete værktøjer til din amning samt tips til at undgå de gængse faldgrupper, herunder sår på brystvorterne. Og med rigtige mødre og nuttede babyer foran kameraet bliver du guidet igennem de vigtigste ammestillinger.

Altsammen leveret i overskuelige lektioner, som du senere kan genbesøge, som det passer dig.

Maj Aaberg

Maj Aaberg er uddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske og ammevejleder. Hun er uddannet ved Kompetencecenter for Amning, som opfylder kravene for eksamenskandidater til IBCLC (International Board Certified Lactation Consultant). Hun er desuden stifter af ammebasen, hvor hun hver dag kører rundt i Region Hovedstaden og hjælper mødre og familier med at komme trygt fra start med deres amninger. 

Azadeh Houshmand-Øregaard

Azadeh Houshmand-Øregaard er læge og Ph.D. Hendes interesse for amning startede, da hun havde et kompliceret ammeforløb med sin datter og ikke oplevede at få ordentlig ammehjælp. Hun blev derfor uddannet IBCLC-ammevejleder. Idag deler Azadeh evidensbaseret viden om amning på Instagram-profilen maelkevejen.nu, hun bidrager med ekspertviden om amning i adskillige podcasts og udgav i 2023 "Ammebogen".

Hvad siger dem, der har gennemført kurset?

“Kurset indeholder alt det, jeg gerne ville have vidst, inden jeg gik i gang med at amme mit første barn.”

Ditte, mor til pige på 2 år og pige på 4 uger

“Man finder roen i de mange små, præcise film, så man kan fokusere på sin amning.”

Natasja, gravid og mor til dreng på 1,5 år

“Ammekurset har givet mig en grundviden om, hvordan jeg skal gøre. Kurset er enormt informativt.”

Thea, gravid

“Kurset er meget ægte og nærværende, og som førstegangsmor lærte jeg en masse, jeg ikke vidste. Jeg føler mig langt bedre klædt på til at amme nu.”

Line, gravid


FAQ: Ofte stillede spørgsmål om amning, som vi også kommer ind på og uddyber i kurset