Book et momshower hos momkind

Forkæl en kommende mama

Hold et momshower i vores fine butiksunivers på Gammel Kongevej 169 på Frederiksberg. Et momshower er en unik mulighed for at mødes og fejre en kommende mor, hvor vi sørger for det hele - og helt oplagt som aktivitet inden f.eks. aftensmad eller frokost i området.

Momkind sætter rammerne for en hyggelig og intim stund for dem man holder af med fokus på mor-forkælelse og samvær. Vi stiller vores lokale til rådighed i 1,5 time, mens vi serverer lidt at drikke og spise, en lækker playliste og en fantastisk tabu-quiz og samtalekort.

Der vil være momkind personale til stede undervejs, og den heldige mama får en lækker og eksklusiv momshower gavepakke, som er designet specielt til anledningen.

Som en lille bonus, kan alle deltagere shoppe med 15% på alle ikke nedsatte produkter under eventet.

Send en forespørgsel

Pris og praktik

Deltagerpris: 100 kr. per deltager

Momshower pakke: 1249,- (obligatorisk, se indhold længere nede)

Booking: Send en mail til vores søde store manager på renee@momkind.dk med ønsket dato, derefter vender hun tilbage med flere detaljer og link til betaling, såfremt datoen er ledig.

Dato og tidspunkt: Momshowers tilbydes enten lørdage fra 15:30-17:00 eller søndage fra 10:30-12:00

Obs. Vi har kapacitet til max 10 deltagere, og mininum booking er på 5 deltagere.

Mad og drikke

Vi sørger for lidt lækkert at drikke, og lidt let til ganen, så I ikke skal tænke på det. Vi har forberedt to varianter, som skal vælges ved booking.

Den søde: kaffe, lemonade & kage

Den salte: alkoholfri øl, lemonade & chips.

Mad og drikke kan variere, og man må ikke selv medbringe mad eller drikke til eventet.

Momshower pakken

Vores momshower pakke indeholder alt en kommende mama har brug for i tiden op til fødslen. Den er kærligt sammensat af andre mamas to be, udvalgt eksklusivt til momshowers og fyldt med dejlig selvforkælelse.

Indhold:

The kind robe

Økologiske stofbleer, 3-pak

The kind oil

Drikkedunk, 660 ml

Intimspejl

Samlet værdi: 1560 kr.

Momshower pris (inkl. 20%): 1249 kr.


FAQ

Aflysningspolitik

Aflysning: Aflysning af momshower skal meddeles hurtigst muligt via mail på renee@momkind.dk. En aflysning kan foretages op til 48 timer før den aftalte dato.

Refundering: Ved aflysning af event op til 7 dage før den aftalte dato, refunderes da 100% af beløbet. Aflyses eventet med under 7 dage den aftalte dato, refunderes da 50% af beløbet.

Afbud: Afbud for enkelte deltagere kan ske helt op til den aftalte dato. Deltagerprisen (100 kr.) refunderes kun når afbuddet sker op til 48 timer før den aftalte dato.