momkind podcast

En hudløs ærlig podcast om moderskabet

I denne podcast om moderskabet sætter vært Majbritt Maria Lundgaard sammen med et skiftende panel fokus på alt det, der følger med, når man bliver nogens mor. Lige fra de to streger på graviditetstesten, hen over graviditet og fødsel, til alle de tanker, følelser og problemstillinger, man kan opleve i livet med børn. En podcast om den ubetingede kærlighed, styrken og magien, men også om søvnmanglen, hæmoriderne, bekymringerne, de svære følelser, den dårlige samvittighed og alt derimellem.

Følg podcasten

Udvalgte episoder

Det store parforholdsafsnit

Søvn - jeg savner dig!

Jeg har ikke længere lyst!

Bliv sponsor!

Kunne du tænke dig at få dit brand i momkind podcast?

Vores podcast har over 1 million lytninger, og vi har en ultraengageret målgruppe.

Omkring 92 % af vores lyttere er kvinder, langt de fleste er mødre og cirka i alderen 23-44 år.

Ca 64 % af vores lyttere har alderen 28-34, og vi går meget op i at lære vores lyttere at kende. Derfor udfører vi jævnligt spørgerunder og spørgeskemaer for at pejle os ind på, hvad der er vigtigt for dem, hvilke problemstillinger der optager dem og hvilke produkter de bruger.

Hvis du er interesseret i at nå ud til vores mange engagerede lyttere, så ræk ud til os på podcast@momkind.dk – så kan vi gøre dig endnu klogere på, hvad mulighederne er for at annoncere i momkind podcast.

Vært: Majbritt Maria Lundgaard

35, gift og mor til to. Majbritt er vært på momkind podcast og sammen med redaktør Emma programplanlægger hun de emner, gæster og udsendelser, der lander i lytternes headset.

Når hun ikke laver podcast, er hun selvstændig i mediebranchen, hvor hun skriver bøger og holder foredrag om det levede liv. Majbritt har en baggrund i dansk politik og debat, public service – og kommerciel radio, hun var fast skriver på Rokokoposten, har arbejdet som TV-vært og forfattet omkring 300 klummer, analyser og kommentarer om alt fra regeringsdannelse til imposter syndrome indtil nu.

Når hun har fri interesserer Majbritt sig enormt for madlavning, familiemiddag, naturligvis sine unger og mand og så pusler hun forholdsvist ofte i haven.

Redaktør: Emma Kleist

Emma er redaktør og er med til at udvikle nye idéer og finde medvirkende – så det er hende, du kommer igennem til, hvis du skriver til vores email. Hun står desuden for meget af det tekniske med at udgive podcasten, og for at lave larm for podcasten på sociale medier.

Emma har en baggrund som journalist, hvor hun har skrevet artikler og lavet marketing for både kvindemagasiner og forskellige virksomheder. Hun bor i en lille to-værelseslejlighed i København med sin søn og soon-to-be husband Kristian.

Skriv til redaktionen

CEO og Founder, Nanna Schultz

Momkind er skabt af Nanna Schultz, som i dag driver virksomheden som CEO.

Hendes ambition for momkind er at skabe et fordomsfrit, ærligt og inkluderende rum for gravide og mødre, hvor vi sammen udfordrer tabuerne og udvikler innovative produkter i et marked og til en målgruppe der alt for ofte bliver overset.

I 2022 kom momkind podcast til, som en ekstra udvidelse til det kærlige og ærlige mor-univers.

Vi kæmper for:

  • At bryde tabuerne
  • Mere ærlighed
  • At give mødre den bedste start

Vores community er en essentiel del af at skabe både momkind som brand og vores podcast, og derfor er vores afsnit og temaer altid inspireret af input, vi får fra dem!