Om momkind

“Med momkind har vi skabt et ærligt og unikt univers, hvor vi gennem fællesskaber og produktudvikling gør op med de tabuer der omgiver graviditet, fødsel, postpartum og moderskab.”

Nanna Schultz, CEO & Founder af momkind

Vi kæmper for

at bryde tabuerne

Vi bygger communities, hvor det er normalt at snakke åbent og ærligt med hinanden - også om tabuerne.

mere ærlighed

Vi prøver ikke, at få noget til at se pænt ud. Ærlighed er kærlighed. Vi formidler med omsorg for dig.

at opgradere mødre

Du fortjener kun de bedste produkter til din graviditet, fødsel og tiden efter. Dem udvikler vi. Sammen med dig!

"Hvorfor var der ingen der fortalte mig det her?"

Jeg fødte i 2016 mit første barn. Jeg var forberedt på fødslen, men slet ikke på tiden der lå efter. Slet ikke.

Mit hoved var både oppe i skyerne og helt nede i kulkælderen, mit underliv føltes som en slagmark, mit bækken var som gummi, mine bryster gjorde så ondt, og jeg følte, at jeg ammede i ét væk. Virkelig. Den amning, den tog pusten fra mig, og den øjeblikkelige tilknytning og mor-barn-harmoni, jeg havde set frem til, var der slet ikke.

For mig var det et granatschok at blive mor. Jeg var overrasket over, hvor lidt der bliver talt ærligt om mødres velbefindende, og hvor få eller ingen produkter der findes til at afhjælpe alle udfordringerne. Derfor valgte jeg at starte momkind.

Siden da har momkind udviklet sig til et fordomsfrit, ærligt og inkluderende rum for gravide og mødre, hvor vi sammen udfordrer tabuerne og udvikler innovative produkter i et marked og til en målgruppe der alt for ofte bliver overset.

Nanna Schultz
CEO & Founder

Developed, tested, and approved by mothers

…skriver vi på alle vores produkter. Hvorfor?

Fordi vi ikke kan skabe de bedste produkter alene.

Vi udvikler produkter med et 360 graders fokus på mor, og det kræver mange synsvinkler og input – det kræver mange forskellige kvinder. Igennem co-creation i vores momkind lab sparker vi gang i innovation på et område der virkelig trænger til det. Sammen skaber vi essentielle produkter som ikke bare hjælper, men også lader kvinder bevare deres femininitet og selvværd. 

Læs mere om momkind lab

De bedste produkter – med omtanke for dig og miljøet

Vi tager hånd om både dig og miljøet, når vi udvikler og producerer produkter. Det er vigtigt for os, at vores produkter ikke indeholder skadelige stoffer. Derfor er vores tekstilprodukter certificeret ifølge STANDARD 100 by OEKO-TEX®, hvilket betyder at de er testet for skadelige og ulovlige stoffer. Tilmed er vores efterfødselstrusser lavet i genanvendt polyester.

Når vi vælger emballage, går vi en stor bue udenom plastik. Vi vælger papir og pap og, så vidt det er muligt, genanvendt og FSC-certificeret papir og pap.

Men vi er ikke perfekte. Vi arbejder hele tiden på at kombinere “funktionalitet” med “bæredygtighed”.